SUOMESSA TUOTETTU KIRJOLOHEN REHU ON NYT ASC-SERTIFIOITUA

Suomalainen kalanrehunvalmistaja Raisioaqua on saanut arvostetun ASC-sertifikaatin vastuulliselle ja kestävälle kalanrehulleen. Kotimaassa kasvatettujen kirjolohien ruokinnassa käytetään kestävästi tuotettua Baltic Blend -kalanrehua, joka kierrättää Itämeren...

lue lisää

Sushia suomalaisittain? Onnistuu!

Meille suomalaisille sushi maistuu! Erilaisia sushiravintoloita taitaa olla jokaisessa isommassa kaupungissa, ja vastikään maailman parhaaksi ruokakaupaksi valittu Järvenpään K-Citymarket on kertonut myyvänsä eniten sushia koko Euroopassa. Yhä useammat kotikokit...

lue lisää

Keittiömestarit juhlivat näyttävästi Tampereella

Suomen Keittiömestarit juhli Tampereella yhdistyksen 70-vuotispäiviä viime viikonvaihteessa. Ohjelmaan kuuluivat yhteisesiintyminen SM-liigan jääkiekko-ottelussa, kokkimarssi halki kaupungin keskustan sekä yhdessä 40-vuotisjuhliaan viettävän Tampereen...

lue lisää

Mistä löytyy vuoden 2020 paras kalakauppa?

Nyt etsitään Suomen parasta palvelevaa kalatiskiä. Kriteereinä ovat muun muassa ensiluokkainen palvelu, osaavin henkilökunta, kattavin valikoima ja houkuttelevin esillepano. Vuoden Kalakauppa 2020 sekä yleisön suosikki palkitaan 19. maaliskuuta Kalaviikolla, Turussa....

lue lisää

Nyt etsitään Vuoden kalakauppaa

Vuoden kalakauppa 2020 -kilpailussa etsitään Suomen parasta palvelevaa kalatiskiä. Kalakauppaa voi ehdottaa kilpailuun 9. helmikuuta saakka. Palvelevat kalatiskit eivät ole enää itsestäänselvyys. Vuoden kalakauppa -kilpailu haluaakin nostaa palvelutiskien...

lue lisää

TALOUDELLINEN KESTÄVYYS KUNTOON KALAVIIKOLLA

Maaliskuussa Turussa järjestettävä Kalaviikko 2020 uppoutuu kala-alan kuumiin teemoihin, kuten taloudelliseen kestävyyteen, kalan nettikauppaan ja työhyvinvointiin. Järjestelyistä vastaava Suomen Kalakauppiasliitto julkistaa Kalaviikolla myös Vuoden Kalakauppa -kisan...

lue lisää