Tiedote. Julkaistu: 17.03.2016 klo 08:15 Western Systems Oy

Suomalainen ohjelmistoyritys Western Systems Oy on saavuttanut kunnioitettavan merkkipaalun pääsemällä 35 vuoden ikään. Yritys on säilynyt itsenäisenä koko historiansa ajan.

Western Systemsin merkittävimpiä saavutuksia ovat oman sovelluskehittimen eli koodauskielen luominen, Suomen toiseksi suurimman kokonaisjärjestelmän eli Helsingin Seudun Liikenteen ydinjärjestelmän luominen ja vuosikymmeniä jatkuneet poikkeuksellisen pitkät asiakassuhteet.

Westernin juuret ulottuvat jo 1960-luvulle, jolloin kaksi Westernin perustajaosakasta perusti Unic Oy:n, josta kasvoi Suomen suurin taloushallintojärjestelmien toimittaja. Western Systemsin ohjelmoinnin ammattitaidolla on pitkä perinne, esimerkiksi yksi Westernin perustajista on Suomen kautta aikojen ensimmäisiä koodareita.

Nykyään Western Systems Oy on 23 työntekijän muodostama vakavarainen yritys, jonka sovelluksia käytetään taloushallinnon, liikenteen ja logistiikan ja tukkukaupan toimijoiden parissa. Vuonna 2016 Western julkaisee uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmän Werpin.

Toimitusjohtaja Ari Hätinen: ”Westernin menestyksen salaisuus on asiakkaidemme toimialan kokonaisvaltainen ymmärtäminen. Emme ole pelkkä ohjelmistotoimittaja, vaan olennainen kumppani asiakkaidemme liiketoiminnassa. 35 vuotta on hyvä alku, seuraavan kerran vietämme 70-vuotisjuhlia.”

Lisätietoja:

Ari Hätinen, Managing Director, Western Systems Oy

puh: +358 40 047 4510 | email: ari.hatinen@western.fi

Western Systems on vuonna 1981 perustettu vaativiin yritysohjelmistoihin erikoistunut suomalainen yritys, jonka omistaa sen oma henkilöstö. Jo yli 30 vuoden ajan toimintamme perustana on ollut kehitystyö, jossa asiakkaamme ovat jatkuvasti mukana. Olemme asiakkaidemme erityisiin tarpeisiin syventyvä kumppani. Yhteisesti ymmärretty tavoite mahdollistaa aidosti liiketoimintahyötyjä tuottavan toiminnanohjausjärjestelmän, jonka avulla yritys voi pysyä oman toimialansa kehityksen kärjessä.