Valitse sivu

Itämeren Kalapuikko tulossa kauppoihin syksyllä – koululaisten lounaslautasilla jo Itämeripäivänä. Apetitin syksyn uutuus on Itämeren Kalapuikko, joka on valmistettu suomalaisesta, nahattomasta silakkafileestä. Silakan syöminen on vastuullinen kalavalinta, sillä silakan syöminen keventää Itämeren ravinnekuormaa. Kauppojen pakastealtaisiin tuote saapuu syys-lokakuussa. Apetit Itämeren Kalapuikkojen pääraaka-aine (56 %) on Itämereltä pyydetty suomalainen, nahaton, MSC-sertifioitu silakka. Tuotteessa on gluteeniton paneeraus. Runsasproteiiniset silakkapuikot soveltuvat monenlaisiin ruokavalioihin, sillä ne ovat gluteenittomia ja maidottomia. Lisäksi tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Apetit Itämeren Kalapuikko oli monen koululaisen lounas Itämeripäivänä 26. elokuuta, kun Suomen kouluissa ja päiväkodeissa tarjoiltiin yhteensä miljoona silakkapuikkoa.

Lähde; Apetit