Kala- ja hevituotteiden jalostaja Heinon Tukku Kuopio Oy tunnetaan jatkossa nimellä Kalavapriikki. Nimenmuutoksen myötä yritys profiloituu entistä vahvemmin laadukkaiden kalajalosteiden valmistajaksi. Kalanjalostus on ollut yrityksen ydintoimintaa jo vuodesta 2007. Vuonna 2016 käyttöön otetun uuden tehtaan teknologia ja kapasiteetti ovat nyt sellaisia, että yritys on valmis uuteen markkina-avaukseen. Kalavapriikki on luontevaa jatkoa liiketoiminnan kehitykselle.

Yritys on perustettu vuonna 1987. Nimenmuutoksen taustalla on yrityksen profiloiminen toimintaa paremmin kuvaavaksi sekä Heinon Tukku Oy:n Kuopion toimitustukkuun sekoittuminen. Kalavapriikki Oy jatkaa myös hedelmien ja vihannesten jalostusta.

Irtokalapakkauksiin uudet etiketit
Nimenmuutoksen yhteydessä muuttuvat myös irtokalapakkausten etiketit. Nykyisiin Heinon styrox- ja jatkossa tuorebox-kuljetuspakkauksiin vaihtuu Kalavapriikin etiketit. Heinon Tukun Aimo-tuotteet jatkavat Heinon toimituksissa entiseen tapaan.

Kalavapriikin verkkosivut loppukesästä
Kalavapriikin uudet verkkosivut lanseerataan loppukesästä. Yhteystiedoista puhelinnumerot ja Y-tunnus 2130903-1 säilyvät ennallaan, sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@kalavapriikki.fi

Lisätietoja:
Kalavapriikki Oy, toimitusjohtaja Jari Korhonen, p. 050 5438 163