mennessä kalakauppiasliitto | 19.02.2016 | Uncategorized
Kouluruokakilpailun lopputaisto käydään Gastro Helsinki -messuilla. Finaali käydään Messukeskuksessa messujen ensimmäisenä päivänä 16.3.2016. Viisi kilpailijatiimiä tulevat Helsingistä, Kotkasta, Oulusta, Tampereelta ja Vääksystä. Tiimit valmistavat...
mennessä kalakauppiasliitto | 12.02.2016 | Uncategorized
Ruokahävikin vähentäminen ja materiaalitehokkuuden parantaminen ovat elintarvikeketjun toimijoille tärkeitä tavoitteita. Toiminnan tehostamisesta hyötyvät yritysten ja ympäristön lisäksi kuluttajat, jotka eivät joudu maksamaan turhaa hävikkiä tuotteiden hinnoissa....
mennessä kalakauppiasliitto | 11.02.2016 | Uncategorized
Keittiömestari Matti Jämsén on nimitetty vastaamaan Silja Linen laivojen ravintoloista 15.2.2016 alkaen. Head of Restaurant Services Jämsén vastaa sekä Helsinki-Tukholma että Turku-Tukholma-reittien laivojen ravintoloista ja ruokatarjonnan kehittämisestä. Laivoilla on...
mennessä kalakauppiasliitto | 10.02.2016 | Uncategorized
Kalastusrajoitus.fi kertoo kieltoalueet Tiedote. Julkaistu: 10.02.2016 klo 12:49 Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö Uudesta Kalastusrajoitus.fi-palvelusta selviävät vesialueet, joissa ongintaa, pilkintää ja viehekalastusta on rajoitettu kalastuslain ja...
mennessä kalakauppiasliitto | 08.02.2016 | Uncategorized
Tervetuloa Kalaviikolle Hotelli Scandic Parkiin 10.–11.3.2016! Ohjelma löytyy osoitteesta www.kalaviikko.fi. Nyt on aika ilmoittautua! Ilmoittaudu heti osoitteessa www.kalaviikko.fi. Välkommen till Fiskveckan på Hotell Scandic Park i Helsingfors centrum...