Valitse sivu

Kalojen D-vitamiinipitoisuuksissa isot erot

Suuri osa suomalaisten ravinnosta saamasta D-vitamiinista tulee kalasta. Lajista riippuen määrät voivat kuitenkin vaihdella suurestikin. THL:n ylläpitämästä elintarvikkeiden koostumustietopankki Finelistä selviää, kuinka monta mikrogrammaa (µg) D-vitamiinia on sadassa...

Arktisuus tuo ruoantuotantoon lisäarvoa

  Arktisuus tuo ruoantuotantoon lisäarvoa – pohjoisuus on kilpailuetu   Luonnonvarakeskus Julkaistu 21.08.2015 09:21 Suomi on maapallon pohjoisin maatalousmaa. Arktinen sijainti koetaan usein ruoantuotantoa haittaavana tekijänä ja sen positiiviset...

Kalafoorumi 11.9.2015 Kuopio

KALAFOORUMI Aika:         Perjantai 11.9.2015  klo 10 – 14  Paikka:     Sokos Hotel Puijonsarvi Minna Canthin katu 16, 70100 KUOPIO EMKR ohjelmakausi käynnistyy, asiointi muuttui sähköiseksi – mitä rahoitetaan ja miten? Minkälaisia ovat kalamarkkinoiden,...