Biotalous esillä Farmari-tapahtumassa Joensuussa!

Kes 18, 2015 |

Tule tutustumaan biotalouteen Farmari-tapahtumaan Joensuuhun 2.-4.7.2015

Mitä biotalous on? Mitä metsäyrittäjä, kalastaja, maanviljelijä tai kunnanjohtaja ajattelee biotalouden näkymistä? Farmarissa se selviää! Lisäksi biotalouden mahdollisuuksista kertovat muun muassa maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, Itä-Suomen yliopiston professori Jyrki Kangas ja Finnpulp Oy:n toimitusjohtaja Martti Fredrikson.

Tutustu myös palveluihimme, joilla edistämme biotaloutta, maaseudun elinvoimaisuutta, kiinteistöasioita ja eläinten hyvinvointia!

Mukana ovat maa- ja metsätalousministeriö, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Eläinten hyvinvointikeskus EHK, eläinsuojeluasiamies, Kalatalouden Keskusliitto KKL, Luonnonvarakeskus Luke, Maanmittauslaitos MML ja Suomen metsäkeskus.

Löydät meidät Joensuu Areenan osastolta A844. Lisäksi Areenan päälavalla voit seurata päivittäin ajankohtaisia tietoiskujamme.

Tervetuloa!

Posted in: Uncategorized

Comments are closed.