KUUSAMON KALALASTU

Elo 26, 2020 |

NYT SAATAVILLA PRISMOISTA JA S-MARKETEISTA YMPÄRI MAAN
KYSY KAUPPIAALTASI

Kuusamon kalalastussa yhdistyy intohimo paikalliseen ruokaan, pohjoisen luonnon puhtauteen sekä uusiin makuelämyksiin. Ikiaikainen elinkeinomme tuo nyt takaisin ruokapöytiin hauen, särjen ja säynävän uudella rohkealla maustetuksella.

Kalalastu on heti käyttövalmis. Paista pienessä öljy- ja voimäärässä paistinpannulla keskilämmöllä noin 3 min. tai lisää valmistettuun kastikkeeseen tai pataan.

MAUSTETTU KYPSÄ KALAVALMISTE 200G
AINESOSAT: Suomalainen järvikala (hauki, säyne, särki, lahna) 90 %, vesi, rypsiöljy, herneproteiini, maissitärkkelys, mausteet (sipuli, musta- ja valkopippuri, paprika, korianteri, valkosipuli, juustokumina, oregano, cayenne, kumina), inuliini, suola, sokeri, sakeuttamisaine E450, luontainen sitruuna-aromi.

SÄILYTYS: Pakattu suojakaasuun, säilytä alle +3 C.

Lähde; Kuusamon Kala Oy

Posted in: Uncategorized

Comments are closed.